POTRAVINÁŘSKÝ SILIKON
Popis
Popis
Tmelení spojů a spár v přímém styku s obilninami, pekařskými výrobky, moučníky, sušenkami, obilnou a kukuřičnou moukou, těstovinami, praženou kukuřicí a vločkami. Tmelení spár přicházejících do přímého styku s mléčnými výrobky, zakysaným mlékem, jogurty, ovocnými výrobky jako protlaky, pyré, mošty, sušené a dehydrované ovoce, včetně konzervace ve vodném nálevu, melasou, cukernými výrobky a droždím.
Specifikace
Ostatní
Maximální protažení 550%
Tvrdost
≈ 23 ± 3 (dle Shore a (3s))
Pevnost v tahu
2,0 MPa
Dilatační schopnost
± 25%
Tepelná odolnost
–50 / +180°C (po vytvrzení)
Báze / Materiál
silikon-acetát
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.